Fysiotec: Fysioterapian ja kuntoutuksen ammattimessut

Fysioterapian ja kuntoutuksen rooli kasvaa jatkuvasti. Nyt kiinnitetään erityistä huomiota työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen sekä ongelmien varhaiseen tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn – kaikenikäisillä. Fysiotec järjestetään nyt jo neljännen kerran. Seuraava tapahtuma järjestetään 16.–17.3.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kumppanina Fysiotec-messuilla toimii mm. Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry.

Fysiotec on osa SGGF-tapahtumakokonaisuutta yhdessä Sportecin, Greentecin ja Gymtecin kanssa. Messukokonaisuus on Suomen laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma.

Lasten ja nuorten liikuntatottumukset esillä


Fysioterapian ja kuntoutuksen uutuustuotteet paikan päällä

Fysioterapia fysio
NYT – lapset liikkeelle -seminaari käsittelee huolta lasten ja nuorten liikuntatottumuksista  sekä urheilua harrastavien lasten runsaasta yksipuolisesta harjoittelusta. Suomen Olympiakomitean vastaava lääkäri Harri Hakkarainen puhuu otsikolla Pommi tikittää… nyt huomio lapsiin ja nuoriin! Laurea-ammattikorkeakoulun lehtori Mikko Julin puolestaan kysyy Liikkuvatko nuoret tarpeeksi ja mistä sen tietää miten paljon ne liikkuvat? Lisäksi OMT Merja Soanjärvi valottaa käytännön esimerkein, miten huomioida lasten ja nuorten harjoittelua. Fysiotec-messuilta löydät uusimmat laitteet, välineet ja innovaatiot fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Esillä ovat muun muassa hoitopöydät ja -tyynyt, terapiatarvikkeet, ergonomia ja selän hoito, kylmä- ja lämminhoitotuotteet, ultraäänihoitolaitteet, laitehuolto, elektroterapia ja diatermia, hyvinvointiteknologia ja digitaaliset palvelut, fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut ja -tilat sekä urheilu- ja liikuntavälineet.    

Näytteilleasettajat »Kuntoutuksen ja fysioterapian rooli kasvaa jatkuvasti


Kuntoutusalan oma ajankohtaisfoorumi

Liikuntaelinsairaudet Lihashuolto
–  Fysioterapeuttien ammattitaitoa tarvitaan niin ongelmien ennaltaehkäisyssä - liikuntaan ja oikeaan kuormitukseen ohjaamisessa ja motivoinnissa – kuin jo syntyneiden tuki- ja liikuntaelinvammojen kuntoutuksessa. Fysiotec-messut tarjoavat toimialallemme foorumin tämän tärkeän aiheen esiin nostamiseen, kertovat FYSI ry:n  toiminnanjohtaja Leila Salonen ja puheenjohtaja Tuula Mustonen.
Fysiotec-messut on kuntoutusalan ammattilaisten oma, innostava ajankohtaisfoorumi. Tapahtumassa on tarjolla tuoreinta tietoa vaikuttavasta kuntoutuksesta ja ideoita arjen työhön on tarjolla sekä seminaareissa että osastoilla, joilla esittäytyvät alan tuotteet, palvelut ja ratkaisut sekä uusin hyvinvointiteknologia.

Ohjelma »

Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi