Liikuntapaikka-messut

27.–28.3.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Sportec #Gymtec #Welltec

Sportec, Gymtec ja Welltec

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

SGGF-mediatiedote 17.3.2017 › Varaa paikka 2019 ›

Sportec, Greentec, Gymtec ja Fysiotec eli SGGF 2017 on alan ykköstapahtuma

Pohjoismaiden suurimmassa liikunta-alan ammattimessutapahtumassa tutustutaan alan uutuuksiin, kartutetaan tietämystä seminaareissa ja tietoiskuissa ja päivitetään lajitietoisuutta kiinnostavissa lajinäytöksissä. Mukana on myös Liikkujan polku -verkosto ja tapahtumassa jaetaan Vuoden Liikuntapaikka 2017 -tunnustus. Samanaikaisesti SGGF-messujen kanssa (15.–16.3. ) järjestetään Kuntotestauspäivät.

Kannattaako SGGF-messuille tulla vähän kauempaakin?

Mikäli tarvitset uutta virtaa tai tuoreita ajatuksia liiketoimintaasi, SGGF-messuille kannattaa tulla vähän kauempaakin. paikalla ovat alan innovatiivisimmat tuotteet, palvelut ja konseptit, oli kyse sitten pienestä tai suuresta toimijasta liikunnan ja hyvinvoinnin alalla. Ohjelmakattaus on idearikas ja vauhdikas – tänä vuonna esiin marssivat niin perinteiset kestosuosikit kuin urbaania tilaa hyödyntävät lajit.

Sportec

Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti. Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry, joka tuottaa messuille muun muassa mielenkiintoisen Sporttikylän.

Greentec

Greentec palvelee muun muassa urheilu- ja ulkoalueiden hoitajia, kenttämestareita, liikunta- ja leikkipaikkojen asiantuntijoita ja hoitajia, ulkoalueiden puhtaanapidosta vastaavia henkilöitä, puutarhureita sekä kouluja ja oppilaitoksia. Messuilta löydät itsellesi tietoa, tuotteita, ideoita ja näkemyksiä viher- ja virkistysalueiden rakentamiseen ja hoitoon.

Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Kumppanina toimii Suomen kunto- ja terveysliikunta keskustenyhdistys SKY ry.

Fysiotec

Fysiotec-messut on kuntoutusalan ammattilaisten oma, innostava ajankohtaisfoorumi. Tapahtumassa on tarjolla tuoreinta tietoa vaikuttavasta kuntoutuksesta ja ideoita arjen työhön on tarjolla sekä seminaareissa että osastoilla, joilla esittäytyvät alan tuotteet, palvelut ja ratkaisut sekä uusin hyvinvointiteknologia.

Näytteilleasettajana MM.

Näytteilleasettajat julkaistaan lähempänä messuja
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry Kuntotestauspäivät 2017

#SGGF #Sportec #Greentec #Gymtec #Fysiotec