Suomen laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma

27.–28.3.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#SGGF #Sportec #Greentec #Gymtec #Fysiotec

Sportec, Greentec, Gymtec ja Fysiotec

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan sekä fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaiset. Keskeisiä teemoja ovat terveys ja hyvinvointi, liikuntatrendit sekä lasten ja nuorten liikuntatottumukset.

SGGF-mediatiedote 17.3.2017 ›Varaa paikka 2019 ›

Sportec, Greentec, Gymtec ja Fysiotec eli SGGF 2017 on alan ykköstapahtuma

Pohjoismaiden suurimmassa liikunta-alan ammattimessutapahtumassa tutustutaan alan uutuuksiin, kartutetaan tietämystä seminaareissa ja tietoiskuissa ja päivitetään lajitietoisuutta kiinnostavissa lajinäytöksissä. Mukana on myös Liikkujan polku -verkosto ja tapahtumassa jaetaan Vuoden Liikuntapaikka 2017 -tunnustus. Samanaikaisesti SGGF-messujen kanssa (15.–16.3. ) järjestetään Kuntotestauspäivät.

Kannattaako SGGF-messuille tulla vähän kauempaakin?

Mikäli tarvitset uutta virtaa tai tuoreita ajatuksia liiketoimintaasi, SGGF-messuille kannattaa tulla vähän kauempaakin. paikalla ovat alan innovatiivisimmat tuotteet, palvelut ja konseptit, oli kyse sitten pienestä tai suuresta toimijasta liikunnan ja hyvinvoinnin alalla. Ohjelmakattaus on idearikas ja vauhdikas – tänä vuonna esiin marssivat niin perinteiset kestosuosikit kuin urbaania tilaa hyödyntävät lajit.

Sportec

Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti. Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry, joka tuottaa messuille muun muassa mielenkiintoisen Sporttikylän.

Greentec

Greentec palvelee muun muassa urheilu- ja ulkoalueiden hoitajia, kenttämestareita, liikunta- ja leikkipaikkojen asiantuntijoita ja hoitajia, ulkoalueiden puhtaanapidosta vastaavia henkilöitä, puutarhureita sekä kouluja ja oppilaitoksia. Messuilta löydät itsellesi tietoa, tuotteita, ideoita ja näkemyksiä viher- ja virkistysalueiden rakentamiseen ja hoitoon.

Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Kumppanina toimii Suomen kunto- ja terveysliikunta keskustenyhdistys SKY ry.

Fysiotec

Fysiotec-messut on kuntoutusalan ammattilaisten oma, innostava ajankohtaisfoorumi. Tapahtumassa on tarjolla tuoreinta tietoa vaikuttavasta kuntoutuksesta ja ideoita arjen työhön on tarjolla sekä seminaareissa että osastoilla, joilla esittäytyvät alan tuotteet, palvelut ja ratkaisut sekä uusin hyvinvointiteknologia.

Ohjelmassa MM.

Panu Moilanen
Kuka, miksi ja mihin? – Suomalaiset liikuntateknologian käyttäjinä
to 16.03.2017 10:30-11:15

Kuntotestauspäivien maksuton luento! Luennossaan Panu Moilanen valottaa, ketkä liikuntateknologiaa käyttävät ja miksi, mitä liikuntateknologialta odotetaan ja kuinka liikuntateknologia pystyy vastaamaan näihin odotuksiin.

Stephen Cheung
Power Analysis To Model and Predict Performance in Cycling
to 16.03.2017 11:15-12:15

Kuntotestauspäivien maksuton luento! Professori Stephen S. Cheung valottaa, kuinka tehoanalyysillä voidaan ennustaa suorituskykyä pyöräilyssä ja sitä voidaan hyödyntää harjoittelun monitoroinnissa.

Vuoden liikuntapaikka -palkinnon luovutus
to 16.03.2017 11:00

Vuoden Liikuntapaikka -palkinnolla halutaan nostaa esille erikoisosaamista vaativan liikuntapaikkarakentamisen merkitystä, arvoa ja tietoisuutta. Palkinto on tunnustus kohteiden rakennuttajien, suunnittelijoiden, rakentajien ja ylläpitäjien osaamiselle.

Sporttikylä

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:n tuottama Sporttikylä toimii alan keskustelufoorumina koko messujen ajan. Kaikilla on mahdollisuus kysyä – kunnat, järjestöt ja oppilaitokset vastaavat.

Kuntotestauspäivät

Kuntotestauspäivät 15.-16.3.2017 teemalla: "Kunnon testaus on (myös) teknologiaa"

Lajiesittelyt

Tutustu eri lajeihin lajinäytöksissä, jotka ovat nyt entistä laajemmat. Esiin marssivat tänä vuonna erityisesti urbaania tilaa hyödyntävät lajit.

Viisaan liikkumisen työpaikka – työmatkaliikunnan edistäminen työpaikoilla
to 16.03.2017 12:30

Johanna Tiilikainen, UKK-instituutti

Iäkkään ääni kuuluviin liikuntaraadissa – liikuntaa kotikulmille
to 16.03.2017 13:30

Anne Honkanen, Ikäinstituutti ry

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjyys ja palveluiden tulevaisuus Suomessa
to 16.03.2017 10:00-15:30

Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys järjestää yhdessä K&F-median kanssa Liikunta- ja hyvinvointilan yrittäjyyteen liittyvän seminaarin.

Missä vika kun kuntoutus ei etene tai harjoittelu junnaa?
pe 17.03.2017 10:30-11:30

Liikkumisen pelko, katastrofointi, kipujärjestelmän dysfunktio ja liikkumisen kokemuksellisuus

Voimaharjoittelu kuuluu liikuntalääkeresepteihin – tutkitut liikuntasuositukset
to 16.03.2017 12:00-13:00

Tässä esityksessä käydään läpi keskeistä tieteellistä näyttöä liikuntalääkkeen vaikuttavuudesta ja pohditaan yksilöllistä voima- ja kestävyysharjoittelun ohjelmointia päivittäiseen arkeen.

Kulutuskestävät nurmikot ja laadukkaat kasvualustat
pe 17.03.2017 14:10

Mika Nurminen, Schetelig Oy

Näytteilleasettajana MM.

A1 Sportfloors Alaviuhkola Oy Ab Hur Oy Ab LL International Oy Aistitunneli - Liikuntaa tukeva leikkipuisto kaikille 2015-2017 -hanke Aktiivivesi Suomi Alge Timing Suomi Sportele Oy AQVA Finland Oy Arvo Piiroinen Oy Berner Oy BodyBow Oy C2 SmartLight Oy Chitalada Finland Citykone Oy Concept Finnrowing Oy Conica AG Connor Sports CSE Entertainment Oy Denfit Outdoor Fitness Digitekno Oy DiscGolfPark® DL Software Oy DUOL d.o.o. eibe Produktion + Vertrieb GmbH & Co. KG Electro Waves Oy Eleiko Group AB engo ice arena equipment Enkora Oy FAF Finland Falmek Oy Feel More Sport Oy Finture Oy Firstbeat Technologies Oy FitnessBooker Fitra Oy Floating Range Oy Footbalance System Oy Frog Fitness Tmi Rauli Salmela Fysioline Oy Fysiomyynti Fysioterapia Funfysio Oy Gfitness
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry Kuntotestauspäivät 2017

#SGGF #Sportec #Greentec #Gymtec #Fysiotec

27.–28.3.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#SGGF #Sportec #Greentec #Gymtec #Fysiotec

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan sekä fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaiset. Keskeisiä teemoja ovat terveys ja hyvinvointi, liikuntatrendit sekä lasten ja nuorten liikuntatottumukset.

SGGF-mediatiedote 17.3.2017 › Varaa paikka 2019 ›

Aukioloajat

Torstaina 16.03.2017 klo 10-17
Perjantaina 17.03.2017 klo 10-16