Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut

Mikä on SGGF?

SGGF on Suomen laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma. Se koostuu neljästä ammattilaisille suunnatutsta messutapahtumasta; Sportec, Greentec, Gymtec ja Fysiotec. Sportec-messuja on järjestetty jo vuodesta 1990, Gymtec-messuja vuodesta 2003 sekä Greentec- ja Fysiotec-messuja vuodesta 2009. SGGF-nimitystä tapahtumakokonaisuudesta käytettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013.


Sportec – Liikuntapaikkarakentamisen ammattimessut

Sportecissa esille nousee liikuntapaikkojen rakentamisen, varustelun, ylläpidon ja saneerauksen sekä olosuhdevaikuttamisen ohella myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Osana messuja nähdään muun muassa kumppanimme Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:n tuottama Sporttikylä foorumina mm. alan edunvalvontajärjestöille, kuntatoimijoille, oppilaitoksille ja lajiliitoille.

Tiedossa on myös tuttuun tapaan lajiesittelyjä ja -demoja.

#Sportec


Greentec – Viher- ja virkistysalueiden ammattimessut

Greentec esittelee monipuolisesti viheralueiden rakentamiseen, saneeraukseen ja hoitoon liittyvät uudet ratkaisut sekä tuotteet ja palvelut.

Messuvierailu palvelee sinua erityisen hyvin, jos olet urheilu- ja ulkoalueiden hoitaja, kenttämestari, liikunta- ja leikkipaikkojen asiantuntija tai hoitaja, ulkoalueiden puhtaanapidosta vastaava, puutarhuri tai oppilaitoksen edustaja.

Messuilta löydät itsellesi tietoa, tuotteita, ideoita ja näkemyksiä viher- ja virkistysalueiden rakentamiseen ja hoitoon.

#Greentec


Gymtec – Kunto- ja terveysliikunnan ammattimessut

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Kumppanina Gymtec-messuilla toimii mm. Suomen kunto- ja terveysliikunta keskustenyhdistys SKY ry.

Tapahtuma tarjoaa sekä kansainvälistä että kotimaista ohjelmaa alan ammattilaisille.

Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja.

#Gymtec


Fysiotec – Fysioterapian ja kuntoutuksen ammattimessut

Fysiotec on kuntoutusalan oma ajankohtaisfoorumi, jossa on tarjolla tuoreinta tietoa vaikuttavasta kuntoutuksesta, ideoita arjen työhön.

Tapahtumasta löydät uusimmat laitteet, välineet ja innovaatiot fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Esillä ovat muun muassa hoitopöydät ja -tyynyt, terapiatarvikkeet, ergonomia ja selän hoito, kylmä- ja lämminhoitotuotteet, ultraäänihoitolaitteet, laitehuolto, elektroterapia ja diatermia, hyvinvointiteknologia ja digitaaliset palvelut, fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut ja -tilat sekä urheilu- ja liikuntavälineet.

Fysioterapian ja kuntoutuksen rooli kasvaa jatkuvasti. Nyt kiinnitetään erityistä huomiota työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen sekä ongelmien varhaiseen tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn – kaikenikäisillä.

#Fysiotec

 
Tilaa uutiskirje