Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Sportec, Gymtec ja Welltec -messukokonaisuus on Suomen laajin ja perinteisin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma. Se yhdistää luonnollisesti toisiinsa sidoksissa olevat toimijat kaikilta kolmelta alalta luoden uusia verkostoja ja toimintamalleja.

Myynnin yhteystiedot Osastopaikan varaus Hinnasto


Liikuntapaikkojen koko kirjo

14. kertaa toteutettavat Sportec-messut järjestetään yhteistyössä alan keskeisimpien toimijoiden kanssa. Liikuntapaikkojen rakentamisen, varustelun, ylläpidon ja saneerauksen sekä olosuhdevaikuttamisen ohella esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Sportec-messujen kävijäkohderyhmiä ovat julkiselta sektorilta niin liikunta-, teknisen-, vapaa-aika-, sivistys- ja terveys- ja nuorisotoimen edustajat sekä näiden lautakunnat, liikunta- ja teknisentoimenjohtajat, kenttä- ja hallimestarit sekä liikunnanohjaajat ja muut liikuntapaikkojen kanssa päivittäin tekemisissä olevat tahot.


Kuntoliikunnan ykköstapahtuma

Yhdeksättä kertaa järjestettävä Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia mm. kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille.

Gymtec-messut ovat suunnattu mm. kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.


Hyvinvoinnin, terveys- ja liikuntateknologian ammattitapahtuma

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Welltec täydentää kokonaisuutta terveys – ja hyvinvointiteknologialla.