Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjyys ja palveluiden tulevaisuus Suomessa

to 16.03.2017 10:00-15:30

Leonardo Sali

Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys järjestää yhdessä K&F-median kanssa liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjyyteen liittyvän seminaarin.

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry on ainoa Suomessa toimiva kunto- ja terveysliikuntakeskusten toimialajärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia elinkeino- ja toimialapoliittisena etujärjestönä, turvata ja edistää alan yrittäjyyttä. SKY ry toimii edunvalvonta-, palvelu- ja koulutusjärjestönä ja edustaa asiantuntijana alan yrityksiä ja yrittäjiä esimerkiksi viranomais-, päättäjä- ja mediayhteyksissä.

SKY ry toteuttaa aktiivisesti hankkeita, kampanjoita ja projekteja tukeakseen liikuntayrittäjiä ja toimialaa. Hankkeiden avulla tavoitteena on myös lisätä näkyvyyttä ja tietoutta säännöllisen liikunnan terveysvaikutuksista. Esimerkkinä meneillään oleva kampanja Mikä Sinua Liikuttaa

SKY ry vastaa alalla työskentelevien auktorisoitujen personal trainerien APT®-rekisteristä. APT®-merkki on rekisteröity tavaramerkki ja sitä saavat käyttää ainoastaan auktorisoidut koulutusorganisaatiot ja heidän kouluttamansa personal trainerit.

SKY ry järjestää tapahtumia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia. Liikuntapäivät-tapahtuma on vuosittain järjestettävä koko kansan liikuntatapahtuma, joka tuo yhteen kaiken tasoiset liikkujat ja liikunta-alan yrittäjät maksuttomassa hyvän mielen kuntoilutapahtumassa.


Ohjelma

09.30 Kahvitarjoilu
10.00 Tervetuloa / seminaarin avaus SKY & K&F
10.15 Mitä kuuluu yrittäjälle?

Harry Hellsten

11.30 Lounas
12.15 Kelby Jongen – How to manage the personal trainer and what the win-win is for the club to have a PTS

Kelby will also discuss about how to promote PT in the club, the different models to use as a club with a PT and the best Service models for different target groups.

13.15 Q&A for Kelby
13.30 Kakkukahvit SKY 15-vuotisen taipaleen kunniaksi
13.45 Paneelikeskustelu: PT:n rooli liikunta- ja hyvinvointialalla korostuu

Paneelissa mm. Joni Listola, koulutuspäällikkö, Fysioline Oy/Fitness Academy of Finland. Mika Nevalainen, toimitusjohtaja, Trainer4You. Markus Majava, opintolinjan johtaja, HEO.

14.15 Toimialainfo: Tietoisku SOTE-tilanteesta ja toimialan ajankohtaisia asioita, tulevia tapahtumia sekä ennakointityöhön liittyvää asiaa.

Esitellään APT-rekisterin yhdistymismalli Eurooppalaiseen EREPS-rekisterin kanssa ym.

15.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksullinen: Seminaarin osallistumismaksu on 60 euroa / 30 euroa SKY:n jäsenille. Seminaarimaksu sisältää ohjelma, lounaan ja kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen


Lisätietoja

040 515 4449
toimisto@sky-ry.fi
toiminnanjohtaja Riitta Hämäläinen-Bister
sky-ry.fi


SKY 15-vuotisgaalatilaisuus

SKY järjestää myös 15-vuotisgaalatilaisuuden 16.3. Kulttuuritalo Telakassa. Luvassa buffaa, virvokkeita ja rokahtavaa musisointia, varaa lippusi heti, sillä yllätysesiintyjiä luvassa!