Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut

{Content.image.alt

Power Analysis To Model and Predict Performance in Cycling

to 16.03.2017 11:15-12:15

Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs

Kuntotestauspäivien huippuvieras professori Stephen S. Cheung (Kanada) valottaa, kuinka tehoanalyysillä voidaan ennustaa suorituskykyä pyöräilyssä ja sitä voidaan hyödyntää harjoittelun monitoroinnissa. Tehon mittaaminen on viime vuosina kasvanut vauhdilla kilpapyöräilyn harrastajien keskuudessa. Tehomittarit mahdollistavat suorituskyvyn ja harjoittelun tarkan seuraamisen ja tämä on avannut uuden näkökulman harjoitteluun ja kilpailemiseen.

Stephen S. Cheung, Ph.D., professor, Canada Research Chair in Environmental Ergonomics, Brock University, Department of Kinesiology, Canada

Professori Stephen Cheung on tehnyt tutkimusta kilpapyöräilyn parissa intohimoisesti jo vuosia. Hän on toiminut vuodesta 2002 Sports Science and Training -toimittajana suositulla kilpapyöräilyn verkkosivustolla www.pezcyclingnews.com. Vuonna 2012 hän julkaisi yhteistyössä Hunterin Allenin kanssa kirjan “Cutting-Edge Cycling”, ja on parhaillaan  valmistelemassa uutta ”Cycling Science” -kirjaa Movistar ProCycling Teamistä tutun Mikel Zabalan kanssa. Lisäksi Stephen on tehnyt töitä kilpapyöräilyn tutkimus- ja tuotekehityksessä mm. urheiluvaatetustestausta äärimmäisissä lämpöolosuhteissa sekä tehomittareita hyödyntävien biomekaanisten analyysien parissa. Stephen on itse kilpaillut aktiivisesti maantiepyöräilyssä, cyclocrossissa ja maastopyöräilyssä vuodesta 1986.


Luento on osa Kuntotestauspäiviä

Kuntotestauspäivillä on tarjolla kaksi maksutonta luentoa SGGF-messujen kävijöille torstaina 16.3. Järjestäjinä toimivat Liikuntatieteellinen Seura ja Liikuntatieteellisen Seuran kuntotestauksen asiantuntijaryhmä yhteistyössä Tampereen messujen ja SLA ry:n kanssa.

Lue lisää Kuntotestauspäivistä »


Ilmoittautuminen

Luento on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen ennakkoon sekä messuille kävijäksi rekisteröitymisen.

Ilmoittaudu luennolle »